NA24.no

Ettroms til 36 millioner

Sist oppdatert:
Det har antakelig aldri vært dyrere å la gjestene sove på sofaen.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

En ettroms leilighet selges nå i Londons eksklusive nabolag Belgravia for over tre millioner pund, om lag 36 millioner kroner, ifølge Daily Mail.

NA24 - din næringslivsavis

Boligen er den dyreste ettroms leiligheten som noen gang har blitt lagt ut for salg i storbyen. Boligen har blitt lagt ut for salg omtrent samtidig som flere aktører har meldt om bekymring over at boligmarkedet koker selv om landets rentenivå har steget til 5,5 prosent.

Eaton Place i Belgravia er hjemstedet til pensjonerte ambassadører og en lang rekke med kjendiser. Elizabeth Hurley eier en bolig her til fem millioner pund og blant andre Roman Abramovitsj, Roger Moore og hertugen av Westminster er naboer.

Flere boligeksperter mener at markedet i London har tatt så av at det har distansert seg fra resten av Storbritannias boligmarked.

Men for alle millionene får man en veldig stor ettroms. Med en størrelse på 1.400 kvadratfot, 130 kvadratmeter, er den på størrelse med en gjennomsnittlig fireroms. Kvadratmeterprisen er allikevel uhyrlig med sine 270.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere