NA24.no

Få lyspunkter på børsen

Sist oppdatert:
Internasjonalt børsfall trekker Oslo Børs ned.

Oslo Børs faller ned ett nivå etter to dager på rad med opptur.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Drevet av dårlig utvikling på børsene i Asia og i USA blir børsene i Europa trukket ned. På Oslo Børs faller hovedindeksen 1,67 prosent til 222,88 poeng etter drøyt 10 minutter.

Norske Skog steg 13 prosent rett etter at handelen med aksjen startet. Etter noen få minutter er oppturen blitt redusert til 7,59 prosent til 15,60 kroner.

DISKUTÈR HER:Hva tror du skjer på Oslo Børs?

Papirprodusenten har lagt frem sitt resultat for fjerde kvartal, og leverer et milliardunderskudd. Dette var dog markedet godt forberedt på, og resultatet til Norske Skog var bedre enn mange hadde fryktet. I tillegg ser det ut til at omstillingen av selskapet begynner å vise forbedringer. For 2009 ser selskapet at de skal levere bedre driftsresultat enn i 2008.

- Vi har hatt en positiv utvikling gjennom hele 2008. Produksjonen er nå mer kostnadseffektiv og viktige innsatsfaktorer er blitt rimeligere i innkjøp. I tillegg har valutautviklingen, med en betydelig svekkelse av norske kroner gjennom siste halvdel av 2008, gitt svært positive utslag for Norske Skog, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen.

Les mer: Det lysner i Skogen

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere