NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

Fairstar fikk inn kronene

Tungløftsrederiet har fått fulltegnet tegningsrettsemisjonen.

Det var i februar at tungløftsrederiet Fairstar Heavy Transport la ut en en kombinert tegningsrettsemisjon og rettet emisjone mot eksisterende aksjonærer og obligasjonseiere.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Emisjonen hadde en ramme på 10 millioner aksjer, som selskapet nå melder har blitt fulltegnet. Emisjonen er todelt med en rettet emisjon på 4,17 millioner aksjer mot obligasjonseierne og 6,02 millioner aksjer gjennom en fortrinnsrettsemisjon mot aksjonærene.

Aksjonærene har kunnet tegne seg til kurs 5 kroner, mens deltagerne i den rettede emisjonen måtte tegne seg på 6 kroner per aksje. Konsortier bestående av henholdsvis aksjonærer og obligasjonseiere hadde garantert for tegningen av henholdsvis 5,34 millioner og 3,83 millioner aksjer.

Aksjene forventes utstedt rundt den 17. mars med oppgjør 18. mars. Totalt vil bruttoprovenyet havne på 55 millioner kroner.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere