NA24.no

Fallende for Rocksource

Oljeproduksjonen falt videre for Rocksource i mars.

Den falt imidlertid ikke mer enn at oljeselskapet Rocksource ASA klart å innfri sin egen prognose for første kvartal. Produksjonen i kvartalet endte på 1.711 fat olje per dag i snitt, mot guidet 1.700 fat per dag.

NA24 - din næringslivsavis

Produksjonen i mars endte på 1.638 fat per dag fra selskapets felt i Texas, mot 1.768 i februar og 2.267 fat per dag i mars i fjor.

Rocksource er nå i avslutningen av borekampanje som ble iverksatt i 2008 og det er forventet at den siste brønnen settes i produksjon i første halvdel av april.

Når det gjelder leteboringen på Granbury-prospektet så er brønn nummer to nå under testing. Den viser en produksjon på 75 fat oljeekvivalenter gass per dag uten stimulering. Selskapet skriver at resultatene er oppmuntrende, men det kreves et stort antall tilleggsbrønner for å gjøre prosjektet lønnsomt med dagens lave gasspriser.

Selskapet opprettholder målet om 5.000 fat oljeekvivalenter per dag innen 2010, med forbehold om at oljeprisen bedres.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere