NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Da Geir Inge Hol i Frelsesarmeen skulle telle opp julegryta fra Universitetsplassen i Oslo på tirsdag, fant han en konvolutt som innholdt hele 50 000 kroner.
Da Geir Inge Hol i Frelsesarmeen skulle telle opp julegryta fra Universitetsplassen i Oslo på tirsdag, fant han en konvolutt som innholdt hele 50 000 kroner. (Foto: Frelsesarmeen)

Fant 50.000 i gryta

Sist oppdatert:
I julegryta på Universitetsplassen ble det lagt på en svært tykk konvolutt.

- Jeg ble både rørt og glad da jeg så alle pengene i konvolutten, sier Geir Inge Hol i Frelsesarmeen.

Da han skulle telle opp julegryta fra Universitetsplassen i Oslo på tirsdag fant han en konvolutt som innholdt hele 50 000 kroner, forteller Frelsesarmeen på deres hjemmeside.

- Jeg har snakket med hun som stod vakt ved den aktuelle gryta og hun kunne fortelle at det var en eldre mann som hadde puttet «gullkonvolutten» på gryta. Siden konvolutten var så tykk hadde de strevd litt med å få den ned i gryta.

- Det er helt fantastisk å oppleve et slikt engasjement for vårt arbeid og jeg tar det som en tillitserklæring at noen ønsker å støtte oss med så mye penger, sier en glad Hol.

Han kan også fortelle at det hver dag komme inn seks tusenlapper i en av grytene i Oslo sentrum. Disse sedlene er brettet på en helt spesiell måte. Trolig kommer pengene fra en og samme person.

- Vi opplever en stor giverglede også i år for våre julegryter og vi skal jobbe hardt for at hver krone skal komme frem til de som sliter i samfunnet vårt, lover Hol.

I fjor kom det inn 1,3 millioner kroner i julegrytene i Oslo. I hele landet kom det inn omlag 25 millioner kroner i Frelsesarmeens julegryter. Frelsesarmeens julegryter har stått ute i førjulstiden siden 1901. Givergleden før julaften vil i året som kommer gi varme klær, mat, fyring og gode opplevelser til de som trenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere