NA24.no

Får 50.000 kroner for å tipse naboer om bolig

Etter ett år står fortsatt fire av femten leiligheter i Torvmoen 88 usolgte. Nå håper utbyggerne at et markedsføringsstunt med vervepremie på 50.000 kroner for naboene vil føre til salg.
Etter ett år står fortsatt fire av femten leiligheter i Torvmoen 88 usolgte. Nå håper utbyggerne at et markedsføringsstunt med vervepremie på 50.000 kroner for naboene vil føre til salg. (Google Maps)
Sist oppdatert:
Utbyggerne av et boligprosjekt i Søgne vest for Kritiansand  gir 50.000 kroner i «honorar» dersom nabotips fører til leilighetskjøp.

I forrige uke fikk nabolaget til den nyoppførte blokka på Torvmoen, et boligområde på Stausland i Søgne, et tilbud i postkassen som kan gi dem 50.000 kroner på kontoen, skriver Fædrelandsvennen (krever abonnement).

– Vi ønsker litt oppmerksomhet rundt prosjektet og har valgt å gjøre det på denne måten, som en liten gest til nabolaget, forteller Arne Hallandvik, daglig leder i Torvmoen Utbygging AS, til Fædrelandsvennen.

Les også: Fant veggedyr i sofaen - nå må leiligheten fryses ned

I tilbudet heter det blant annet at:

«Dere beboere er fortsatt de beste ambassadørene for Torvmoen! Utbygger Torvmoen Utbygging AS ønsker  derfor å spandere et tipshonorar på kr 50.000 dersom nettopp en av deres venner/bekjente/kolleger ender opp som kjøper av leilighet i Torvmoen 88.»

Prosjektet, med i alt 15 leiligheter, sto ferdig for ett år siden. Fire leiligheter, i prisleiet 2,7 til 3,5 millioner kroner, gjenstår å selge.

Les også: Selger strandeiendom til 58 millioner i Oslo

Utbyggingen på Torvmoen startet i 2005, og de første boligene
sto klare i 2007–2008.

- Området har vært trinnvis utbygd gjennom årene, og her trives
både barnefamilier og godt voksne. Markedet har variert litt, men
det har gått jevnt og trutt, og blokka vi selger nå, er den nest siste.
Det gjenstår ei tomt med 12 enheter, før hele området er ferdig utbygd, opplyser Hallandvik til Fædrelandsvennen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere