NA24.no

Får hemmelige millioner

Sist oppdatert:
Tromsø sliter med å betale regningene sine. Men avslører en millionhemmelighet i kveld.

- Økonomien vår er utfordrende, men det vil komme opp forhold på årsmøtet som bidrar positivt, sier avtroppende styreleder Jens Johan Hjort til NA24 Propaganda.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Han vil ikke gå i detaljer på gavepakken økonomisk skakkjørte Tromsø kommer til å presentere senere i kveld.

Fjoråret endte med et underskudd for TIL-konsernet på 19 millioner, og klubben og heleide Alfheim Stadion II AS sliter nå med å gjøre opp for seg.

TIL har ifølge Proff Forvalt pådratt seg to inkassosaker siden desember i fjor, mens stadionselskapet rett før nyttår mottok et inkassokrav fra Troms Kraft AS på 142.216 kroner.

- Det er ikke tvil om at likviditetssituasjonen også er en av våre største utfordringer i 2009, kommenterer styreleder Hjort.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Til tross for fjorårets store overforbruk legger Tromsø opp til å hanke inn 31 millioner mer i år enn i 2008. I fjor kom det inn 67,9 millioner, og i år håper Gutan på å omsette for nesten 99 millioner. Og et overskudd på 1,5 millioner.

Det er budsjettert med 15,1 millioner i spillersalg og hele 13,4 millioner i «andre inntekter». Og det er i den sistnevnte posten den hemmelige gladnyheten ligger.

- Jeg kan ikke si noe om det nå, småler TIL-styreleder Jens Johan Hjort.

OPPDATERING: På årsmøtet onsdag kveld kom det frem at Tromsø får ti millioner av en anonym giver.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere