*Nettavisen* Økonomi.

Får ikke solgt strandpalasset

Magnus Reitans hus på Nesøya betegnes som et palass. Foto: Per Melbye (Privatmegleren)

Tesla-lokkematen hjalp ikke på salget.

Det er Rema-arvingen Magnus Reitan og kona Siv Beate som har prøvd å selge deres palass på Nesøya utenfor Oslo.

Ingen har slått til å kjøpt boligen som lå ute til en prislapp på 40 millioner kroner. Boligen er nå trukket fra markedet inntil videre, etter det Se og Hør erfarer.

Frister med Tesla

For de fleste er Reitans eiendom på Nesøya kun et drømmeobjekt. Likevel følte Rema-arvingen behovet for å gjøre eiendommen enda mer attraktiv og lokker derfor til med at man kan få en luksusbil med på kjøpet.

Lokketilbudet lød som følger: Den som slår til får en luksuriøs Tesla elbil på kjøpet.

Klikk på bildet for å forstørre.

På innsiden av boligen på Nesøya. Foto: Per Melbye (Privatmegleren)

Kjendismegler Oss Karlsnes forteller Se og Hør at Reitans eiendom på Nesøya er blant de aller flotteste han har hatt for salg.

- I tillegg til den herskapelige og innholdsrike villaen på 488 kvadratmeter, følger privat sandstrand, egen brygge og en gedigen garasje med plass til fire biler. Alle oppholdsrom har dessuten utsikt over sjøen, sa Karlsnes til Se og Hør i fjor høst.

Priset under takst

Reitan kjøpte boligen i 2003 for 28 millioner kroner. I ettertid skal han ha pusset opp praktvillaen for minst 10 millioner kroner. Taksten ble derfor satt til 46 millioner kroner da eiendommen ble lagt ut for salg i fjor, men Reitan nøyde seg med en prisantydning på 40 millioner kroner.

Samtidig som Nesøya-boligen ble lagt ut for salg kjøpte ekteparet en 900 kvadratmeter stor luksusvilla på Frogner i Oslo. Prislappen var på cirka 50 millioner kroner. Nå er de i full gang med oppussingen av den nye boligen og det skal være lenge til de kan flytte inn i boligen. Dette kan være grunnen til at ekteparet ikke føler noen hast med å selge boligen på Nesøya.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.