NA24.no

Får kaffeeksperter

Sara Lee har inngått avtale med ISS om overtagelse av House of Coffee i Norden. Som en del av denne avtalen kjøper Kaffehuset Friele House of Coffee i Norge.
Sara Lee har inngått avtale med ISS om overtagelse av House of Coffee i Norden. Som en del av denne avtalen kjøper Kaffehuset Friele House of Coffee i Norge. Foto: House of Coffee
Kaffehuset Friele kjøper House of Coffee i Norge.

Sara Lee har inngått avtale med ISS om overtagelse av House of Coffee i Norden. Som en del av denne avtalen kjøper Kaffehuset Friele House of Coffee i Norge.

Avtalen innebærer at Friele kan gi et bedre tilbud i bedriftsmarkedet, samt at House of Coffee får en eier med lidenskap til kaffe og kunnskap for videre utvikling.

- Nå får vi en eier som virkelig kan kaffe; kombinert med vårt fokus og kompetanse på ulike maskinløsninger, ser vi for oss en spennende utvikling, uttaler administrerende direktør Steinar Jore i House of Coffee i en melding.

- Vi ser at bedriftsmarkedet er et spennende vekstmarked, og gjennom dette samarbeidet får vi mulighet til å bli mer tilgjengelige med vår kaffe i denne delen av markedet”, sier administrerende direktør Olav Munch i Kaffehuset Friele i en melding.

Han opplyser at House of Coffee vil bli drevet videre som eget selskap, samtidig som man vil dra nytte av Frieles kompetanse på kaffe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere