NA24.no

Foto: Jannikke Berger

Får kontrakter for 130 millioner

Sist oppdatert:
Skal drive overvåking og vedlikehold på norsk sokkel.

Oceaneering Asset Integrity er tildelt kontrakter for 130 millioner kroner. Arbeidet skal utføres i inneværende år.

- Vi merker at det er høy aktivitet på norsk sokkel. Kontraktene innebærer at vi skal overvåke og optimalisere vedlikeholdet på installasjoner for flere toneangivende oljeprodusenter, sier administrerende direktør Kai André Stæger-Holst til Nettavisen NA24.

Store deler av oppdragene skal utføres for Statoil, som har realisert to opsjonsavtaler med Oceaneering Asset Integrity.

- Vi har utført tilsvarende oppgaver for Statoil gjennom lang tid, og vi oppfatter fornyelsen av disse betydelige avtalene som en anerkjennelse til hele virksomheten og den kompetanse vi besitter. Oppdragene handler om å opprettholde lang levetid på installasjonene gjennom optimalt vedlikehold. Det betyr at vi tar hånd om hele vedlikeholdsprosessen, fra strategisk planlegging til operativ utførelse, sier Stæger-Holst.

Oceaneering Asset Integrity er en del av børsnoterte (NYSE) Oceaneering. Den norske delen av virksomheten er en av de største operatørene innenfor drift og vedlikehold i Nordsjøen.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere