Fara øker i Ungarn

Fara har fått en ny billetteringskontrakt i Ungarn.

Teknologiselskapet Fara ASA har fått en ny kontrakt i porteføljen i Ungarn. Selskapet som er en ledende leverandør av it-baserte billetteringssystemer skal levere billettsystem til 246 busser i landet.

NA24 - din næringslivsavis

Dette er en klar økning fra selskapets første avtale som omfatter 60 busser.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Denne avtalen skaper nye muligheter i Ungarn og det Øst-Europeiske markedet for øvrig, sier konsernsjef Øivind Kirksæter i Fara i en kommentar..

Den nye leveransen har en verdi på omkring 600.000 euro og implementeringen starter i juni 2009. I tillegg kommer en service og vedlikeholdsavtale med en årlig verdi på rundt 63.000 euro.

FARA leverer i dette prosjektet hardware og basissystemet for billettering med et innebygd grensesnitt hvor FARA sin partner i Ungarn kan legge sin applikasjon på.

- Fara har et fortrinn i Ungarn all den tid selskapets løsninger allerede er sertifisert av offentlige myndigheter, en prosess som kan ta flere år, skriver selskapet.

FARA ser på prosjektene i Ungarn som en døråpner til de øvrige markedene i Øst-Europa fordi rundt 300 busser er å betrakte som et godt referanseprosjekt.

- Vi opererer i en nisje hvor referanser er en vesentlig del av et hvert anbud, sier Kirksæter.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.