NA24.no

Foto: Terje Bendiksby (SCANPIX)

Fem mill. til TeleComputing

TeleComputing har landet en ny avtale med Altia.

Vin- og spritselskapet Altia Corporation forlenger samarbeidet med TeleComputing. Avtalen omfatter leveranse av IT-drift og tilhørende `IT on demand` tjenester og strekker seg over fire nye år. Initial ordreverdi anslås til 5 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Altia Corporation er en internasjonal totalleverandør av drikkevarer, med fokus på vin og sprit. Det består av uavhengige selskaper eller business enheter i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Estland, alle med egne sterke og lokale identiteter og god lokal markedskunnskap.

- Altia er et vekstselskap som opererer i en dynamisk og krevende bransje. Vi vurderer IT som en viktig støttefunksjon slik at vi kan fokusere enda mer tid og krefter på vår egen kjernevirksomhet. TeleComputing har lang erfaring med å tilby slike `IT on demand` løsninger og vi valgte derfor å videreføre vårt nåværende samarbeid med dem i ytterligere fire år, skriver Stefan Norberg, Senior Vice President i Altia Corporation.

- Vi setter stor pris på at Altia viser oss fornyet tillit, og tar det som et sterkt signal på at de verdsetter TeleComputings forretningsmodell som er basert på å tilby våre kunder stor grad av fleksibilitet. IT må kunne følge bedriftens behov like raskt som alle andre støttefunksjoner, skriver konsernsjef André P. Løvestam i TeleComputing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere