*Nettavisen* Økonomi.

Ferske «Heavy Rain»-bilder

Foto: (Quantic Dream)

Regnfulle bilder fra «Heavy Rain»-skaperne

11.01.10 11:05

(Spillmagasinet): Nye bilder fra spillselskapet Quantic Dreams nyeste prosjekt «Heavy Rain» har i dag funnet sin vei til det store internettet. Quantic Dream er spillselskapet som står bak adventurespillet «Fahrenheit» og det er knyttet stor spenning til deres neste prosjekt.

Mer fra Spillmagasinet:

- Har vi bare sett begynnelsen?

- Bikinier, zombier og vakre jenter

- «GTA IV» til PC i november

Veldig lite er foreløpig kjent om det «Heavy Rain» utover at det ikke er en oppfølger til «Fahrenheit», men om vi skal bedømme ut fra bildene går Quantic Dream for en veldig realistisk og ikke minst regnfull stil i sitt nye prosjekt.

- Jeg ønsker å bruke store områder med mye folk. Tungt befolkede landskap som kjøpesenter og en t-bane kommer til å være i spillet. Selvfølgelig vil spillmekanikken måtte benytte seg av det aspektet også, forklarte Quantic Dream-sjef Cage tidligere i år ifølge Kotaku.com.

«En stor visuell opplevelse»

Den gang uttalte Cage at han mente spillet lå an til å bli en stor visuell opplevelse, og de nye skjermbildene ser absolutt ikke ut til å motsi påstanden.

- Folk vil bli overrasket. Tilbakemeldinger fra Sony på grafikken har vært strålende. Dette kommer til å bli et virkelig nestegenerasjons-spill. Likevel ønsker vi å gjøre noe spesielt med det grafiske uttrykket, og gjøre noe mer enn bare å lage verdenen så fotorealistisk som mulig, fortalte Cage.

619

Se techdemoen «The Casting» fra E3 2006 da spillet ble annonsert:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag