NA24.no

(Scanpix)

Fest for Norges største

Sist oppdatert:
Advokatene i Wikborg Rein badet i penger i fjor.

Wikborg Rein har lenge vært det ledende advokatkontoret i Norge. I 2008 kunne selskapet notere seg samlede honorarinntekter på 548,6 millioner kroner, en sterk økning fra året før da selskapet dro inn 504,7 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsresultatet endte på sterke 322,3 millioner kroner i kvartalet, mot 273,7 millioner kroner året før.

Etter skatt kunne deltakerne sitte igjen med 329,3 millioner kroner på bunnlinjen, mot 267 millioner kroner i 2007.

Advokatselskapet har kontorer i Norge, England, Singapore, Japan og Kina, men hele 92 prosent av omsetningen kommer fra Norge. Målt i norske kroner er salgsinntektene fra Japan, der selskapet har kontor i Kobe, på fattige 2,5 millioner kroner, mens omsetningen i England har nesten halvert seg fra 13,2 millioner kroner i 2007 til 6,5 millioner kroner i år.

Netto kontantstrøm økte med 20 millioner kroner, og selskapet skriver at deres likvide situasjon er meget tilfredsstillende.

- I løpet av 2008 har totalmarkedet for våre tjenester vært økende, og vi har økt vår markedsandel. Markedsutsiktene for 2009 kan imidlertid fremstå som noe usikre i lys av den globale finanskrisen, skriver selskapet i resultatrapporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere