NA24.no

Fester grepet i Kina

Ignis-datter er valgt som eksklusiv leverandør i Kina.

Fi-ra Photonics blir eksklusiv leverandør av splitterprodukter til den kinesiske produsenten Solorein Technology.

NA24 - din næringslivsavis

Partene har inngått en avtale der Ignis venter at de vil motta ordre verdt mellom 1 og 2 millioner dollar for 2009, og avtalen varer i første omgang i ett år, med mulighet til å forlenge med ett år av gangen.

I henhold til avtalen blir Fi-ra Photonics sammen med Ignis Photonyx de eneste leverandørene av splitterprodukter til Solorein Technology. Ignis mener at de nå er godt posisjonert for å bli en dominerende aktør for splitter produkter i det kinesiske markedet.

- Etter å ha signert en tilsvarende avtale med Ignis Photonyx har vi nå i tillegg valgt Fi-ra Photonics som eksklusiv leverandør av de øvrige splitterkategoriene som Ignis Photonyx ikke leverer. Vi betrakter Fi-ra som en høyt kvalifisert leverandør av splitter produkter med noen de beste yields og produktkvaliteter i det internasjonale markedet for fiber optiske komponenter. Med denne avtalen dekker vi hele spekteret av splitter produkter. Vi er meget fornøyde med denne avtalen og ser frem til å begynne og plassere konkrete ordre, sier Dr. Charles Li i Solorein Technology Inc.

Også hos datterselskapet Fi-ra Photonics er de fornøyde.

- Denne avtalen knytter Solorein enda sterkere til Ignis og styrker vår posisjon i det kinesiske markedet. Soloreins salgskapasitet vil bidra til å øke farten på vår ekspansjon i den asiatiske regionen, sier administrerende direktør Matt Lee i Fi-ra Photonics.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere