NA24.no

Fet millionvekst for Tones manager


PÅ FOTBALLKAMP: Her er David Eriksen (øverst til høyre) med Tone Damli under et oppgjør mellom Vålerenga og Sogndal på Ullevål stadion.
PÅ FOTBALLKAMP: Her er David Eriksen (øverst til høyre) med Tone Damli under et oppgjør mellom Vålerenga og Sogndal på Ullevål stadion. Foto: Ntb Scanpix
Sist oppdatert:
Men kostnadene spiste opp overskuddet for David Eriksen.

David Eriksen har produsert musikkalbum for blant annet Jorun Stiansen, Flava To Da Bone, Sichelle og a1, men flest kjenner han kanskje som manageren til Tone Damli.

Nå har selskapet til Eriksen levert regnskap for 2014.

Det viser en solid økning i inntektene for manageren. På ett år har inntektene for Eccentric Music økt med over to millioner kroner – fra 6,6 til 8,7 millioner kroner.

Tross millionvekst, selskapet har en heller mager bunnlinje.

Årsresultatet er på 21.000 kroner, et tilnærmet nullresultat. Det er likevel en bedring sammenlignet med 2013 hvor selskapet leverte et underskudd på i underkant av 50.000 kroner.

Selskapet er i 2014 oppført med lønnskostnader på 1,1 millioner kroner for to årsverk. Av dette tok David Eriksen ut en lønn på i underkant av 700.000 kroner.

Det er tatt utleggspant i selskapet med til sammen kroner 116.783 kroner.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere