NA24.no

Fett marked for feite folk

Sist oppdatert:
Det er for sent å trene seg pen til sommeren. Plastisk kirurg holder lørdagsåpent etter rekordpågang.

På Norges største klinikk innen plastisk kirurgi, Nobel Clinic, er det ekstra stor pågang om dagen.

NA24 - din næringslivsavis

Så mange ønsker å se bedre ut før sommeren at klinikken holder lørdagsåpent i hele april.

Raske resultater
- I mars hadde vi 15.000 besøkende på hjemmesiden vår. Så mange kunder som vi har i år har vi ikke hatt på flere år, sier daglig leder i Nobel Clinic, Kari Wiberg, til NA24.

Det er ønsket om raske resultater som motiverer folk til å ønske seg fettsugd og strammet opp i stedet for å trene seg til den kroppen de ønsker.

- Det er brystoperasjoner for kvinner og fettsuging av mage, flanker og bryster for menn som er mest etterspurte, opplyser Kari Wiberg.

Koster flesk
Et fettsugingsinngrep koster fra 20.000 og innebærer at en må la være å trene i fire uker og være borte fra jobb i tre dager til en uke.

- Det virker som om det går veldig bra rundt om kring, det merker vi også, sier Wiberg.

Investeringen for den enkelte er altså ikke ubetydelig, men du oppnår langt raskere resultater enn ved trening på treningsstudio.

- De som trener nå er vil ha raske løsninger, og det er det jo ikke så lett å få, sier pressekontakt i SATS, Hill Jahrmann, til NA24.

Sats merker fokuset
Treningskjeden opplever ikke noen særlig økning i antall innmeldinger i vårmånedene. Hos Sats er toppene i januar-februar og i august, henholdsvis starten på et nytt år og starten på et nytt arbeids- eller skoleår.

Men også Jahrmann her merket seg hvor fokuset ligger på denne tiden av året.

- Jeg satt nettopp på et nettmøte. På vinteren er det mer interessante spørsmål, mens nå var det flest spørsmål om hvordan en kunne komme raskest mulig i form, forteller SATS-pressekontakten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere