NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Foto: Flickr:StuSeeger (Creative Commons)

Fikk ikke gratis drikke - saksøkte flyselskapet

Sist oppdatert:
Det er vel ingen bombe at dette skjedde i USA.

En mann fra Illinois i USA, ble mektig irritert da flyselskapet Southwest Airlines gjorde en forandring i sitt kupongregelverk.

Adam Levitt hadde lenge samlet opp kuponger som ga han én gratis, alkoholholdig drikke på sine reiser. Levitt hadde fått kupongene ved å kjøpe billetter gjennom selskapets «Business Select»-program, og alle kupongene hadde i utgangspunktet ingen utløpsdato.

Men da Southwest i august 2010 bestemte at kupongene bare skulle være gyldige den dagen man reiste med selskapet, ble Levitt sint.

Nå har han bestemt seg for å saksøke selskapet for kontraktsbrudd. Han la med de 45 kupongene, som han nå mener er verdiløse, da han hadde samlet opp med i klagen, melder Reuters.

«Southwest bestemte seg for at de ville tjene mer penger - forbedre deres «bunnlinje» - og valgte å ikke hedre kupongene kundene allerede hadde kjøpt og forhandlet for», sto det i søksmålet, som ble levert i en rett i Chicago på onsdag.

Southwest har tidligere uttalt at endringer var for å spare penger, men skal ikke ha vært lysten på å kommentere søksmålet på det nåværende tidspunkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere