NA24.no

Fikk ikke stand - stiller med lavvo

LAVVO: PG Global stiller med en gigantisk lavvo når de deltar på oljemessa Offshore Northern Seas.
LAVVO: PG Global stiller med en gigantisk lavvo når de deltar på oljemessa Offshore Northern Seas.
Sist oppdatert:
Da det var fullt i «oljeherberget», tok rekrutteringsfirmaet PG Global rev i teltduken og leide en lavvo.

Mandag åpner den 40. utgaven av oljemessa Offshore Northern Seas (ONS) i oljebyen Stavanger. Noe av det første messedeltagerne vil støte på når de skal inn på messeområdet er en gigantisk lavvo.

 - Vi etablerte kontor i Bergen 1. juni i år, så vi kom litt sent i gang med å bestille stand på ONS. Det var ingen ledige stander igjen da vi ringte og forhørte oss, sier Siri Engen, key account manager i PG Global, til Nettavisen NA24.

- Og da endte dere opp med en lavvo i mangel av noe annet?

 - Hvorfor ikke ha en lavvo som stand? 34 nasjoner representert, og vi vet at mange elsker norske tradisjoner som fjell, natur og norske fjorder, forteller Engen.

- Se og bli sett
Nå håper hun at selskapets alternative stand vil fungere. Blant totalt 1250 utstillere, vil Engen kunne invitere flere titalls personer inn i det enorme teltet.

Siri Engen er klar for å lokke til seg kunder fra hele verden ved bruk av en lavvo.

- Om morgenen er det planen vår å ha en 12-liters kaffekjele stående og putre. Den liflige kaffelukten vil kanskje få folk til å ta seg en tur innom oss, sier hun lurt, og minner om at årets tema på utstillingen er «Changes» (endringer, red.anm.).

Forventes 60.000 besøkende
Og noe utenom den tradisjonelle standen og måten å vise seg frem på er det ingen tvil om at selskapets kontor i Bergen gjør med dette uortodokse lavvo-grepet.

- Dette blir litt som å være i speideren, som er en internasjonal organisasjon. Og ja, vi vil naturligvis speide etter kunder, sier Engen Nettavisen NA24.

Det forventes 60.000 besøkende i løpet av de fem dagene verdens nest største oljemesse holder det gående.

PG Global, med hovedbase i London og Malta, er et internasjonalt rekrutterings- og bemanningsfirma innen olje- og gassektoren.

Lavvoen vil stå sentralt plassert like ved Rica Forum Hotel.

UORTODOKS MESSESTAND: Fredag begynte jobben med å reise lavvoen ved messeområdet i Stavanger.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere