Fikk Kommunikasjonsprisen

Tidligere fiskeriminister Jan Henry T. Olsen fikk Kommunikasjonsforeningens pris for 2008.

18.03.09 14:43

Statsbygg fikk kommunikasjonsbransjens fagpris.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Kommunikasjonsprisen og bransjens fagpris deles ut av Kommunikasjonsforeningen og Norske Informasjonsrådgivere (NIR).

Åpenhet rundt sykdom
- Olsen har bidratt til oppmerksomhet rundt et tema og en lidelse som vanligvis ikke kommer på dagsorden, og i mange tilfeller er forbundet med skam. Sammen med sin kone har han stått for en åpen dialog og formidlet sine budskap med varme og humor. Han har vist et mot og en vilje til å kommunisere og fortelle sin historie - og den har blitt lagt merke til. Budskapene har engasjert, berørt og gitt økt forståelse hos målgruppene, skriver juryen i sin begrunnelse.

Olsen snakket åpent om at han var rammet av Alzheimers sykdom på senvinteren 2008.

Fikk pris for operalansering
Statsbygg fikk prisen for kommunikasjonsarbeidet som ble gjort fram mot ferdigstillelsen av det nye operabygget i Bjørvika i Oslo.

- Landet fikk sin Opera og fagprisvinneren har gjennom flere år vært aktiv med å involvere opinion og medier. Med enkle og konkrete planer i bunn har de gjort solid håndverk og oppnådd konkrete mål. Dette resulterte i en positiv og oppbyggende tone i et prosjekt som slettes ikke var gitt å bli en suksess fra starten. I løpet av prosjektets gang har de også hatt kriser, uten at det har ødelagt for helheten. Vinneren av fagprisen har de siste årene oppført både et bygg av betydning for hele nasjonen og de har bygget omdømmet til sin egen organisasjon, skriver juryen blant annet i sin begrunnelse.

Juryen har bestått av Elin Kleven, Janne Log, Hauk Lund, Frode Vik Jensen, Berly Lund Grønning og Thomas Skjennald.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.