NA24.no

Fikk Statkraft-kontrakt

Konsulentavtale i boks for Bouvet.

Konsulentselskapet Bouvet har i dag blitt valgt som implementeringspartner for arbeidet med utrulling av Sharepoint i Statkraft.

NA24 - din næringslivsavis

Avtalen omfatter en rekke delprosjekter, og har en varighet på inntil 24 måneder. Avtalen spenner over et vidt felt av områder; fra strategiarbeid, prosjektledelse, systemutvikling, integrasjon og arbeid med å skape en god, konsistent og effektiv brukeropplevelse på tvers av systemer og geografiske skiller.

- Denne avtalen er vi veldig glade for. Det er en viktig avtale for Bouvet, ikke bare fordi den er omfattende men også fordi avtalen er strategisk viktig for oss. Den innebærer at vi får utnyttet hele vår kompetansebredde. Vi er veldig stolte over at Statkraft valgte Bouvet i konkurranse med mange andre svært dyktige rådgivere, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet.

Hensikten med det avtalte prosjektet er blant annet å forbedre og effektivisere samhandling i Statkraft. I tillegg skal prosjektet bidra til å standardisere dokumenthåndtering, forbedre struktur og forvaltning av Statkrafts dokumentmasse i tillegg til å forbedre sikkerhet, sporing og arkivering av dokumenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere