NA24.no

Finansbanket bilbaron

Sist oppdatert:
Han tapte stort på bil og aksjer.

Bil- og dekkforhandler Egil Stenshagen ble slått gul og blå i fjor. Stenshagen er en meget aktiv aksjeinvestor, i tillegg, og fikk dermed skikkelig juling i alle markedene han er inne i.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge Dagens Næringsliv ble tapet til investoren og bilmannen på hele 75,5 millioner kroner i fjor. Da var tapet på aksjer alene på hele 108 millioner kroner i 2008. Driftsresultatet i Stenshagen Gruppen var på 39 millioner kroner, noe som var ned fra 51 millioner kroner året før. Omsetningen endte på 1.082 millioner kroner.

- Egentlig burde folk være glade for at noen gidder å drive bilforretning. Det er elendige marginer. Det er relativt likt dagligvarebransjen, bare mye mer risiko. I fjor viste resultatmarginen i vår bransje rundt 1,5 prosent. I gode tider er det kanskje tre prosent. Det sier vel egentlig sitt, sier Stenshagen til DN.

Han har nå satt bort forvaltningen av sin aksjeportefølje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere