NA24.no

Finansdirektør sier adjø

Foto: Falch, Knut (Scanpix)
Sist oppdatert:
Går fra Infratek til DnB Nor Markets.

Konserndirektør Heidi Ulmo har valgt å si opp sin stilling som CFO i Infratek ASA for å begynne som seniorrådgiver i DnB NOR Markets, Corporate Finance.

Heidi Ulmo har vært finansdirektør i Infratek ASA siden selskapet ble børsnotert i desember 2007 og vært en del av konsernledelsen. Hun tiltrer stillingen i DnB NOR Markets 1. juni 2010.

- Jeg er glad for å ha fått være med på å etablere Infratek som en ledende nordisk aktør innen kritisk infrastruktur. Jeg ser frem til fortsatt å bidra til Infrateks utvikling frem til jeg starter i ny jobb våren 2010, sier Heidi Ulmo.

- Heidi har vært en svært viktig bidragsyter i børsnoteringen av Infratek, og senere kjøp og integrasjon av Fortums entreprenørvirksomhet, i prosessen med å etablere Infratek som nordisk konsern. På vegne av styret og konsernledelsen i Infratek takker jeg for den solide innsatsen Heidi har nedlagt i konsernet. Vi skulle gjerne hatt henne med videre, sier konsernsjef Bjørn Frogner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere