NA24.no

(Shutterstock.com)

Finanskrisen sender romantiske bølger

Sist oppdatert:
Valentine's Day er blitt viktigere enn noensinne.

Oslo Børs står nå i 234,90 poeng. Hovedindeksen har blitt mer enn halvert siden toppen. Og med dårligere tider, blomstrer romantikken, skal vi tro forfatter og kjærlighetsguru Rachel Greenwald.

NA24 - din næringslivsavis

– I økonomiske nedgangstider ønsker flere et fast forhold, fremfor å leve singellivet, sier Greenwald til Reuters på Valentine's Day, lørdag 14. februar.

Hun har skrevet boken «Why He Didn't Call You Back».

– Singellivet og sporadisk dating har vært greia i oppgangstidene vi har hatt de siste årene. Singellivet er mer attraktivt når børsene går til værs, sier hun til nyhetsbyrået, og fortsetter:

– Med mye penger mellom fingrene, var ikke insentivene for faste forhold der. Folk ønsket one night-stands. Nå har ting for alvor endret seg.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Samantha Daniels sier til Reuters at hun gjennom selskapet sitt, Samantha's Table, har opplevd at men vil betale mer enn 25.000 dollar i året for å møte kvinner i nettverket hennes. Hun sier til Reuters at menn har bedre tid om dagen, da det er mindre å foreta seg på arbeidsplassen. Det gjelder blant annet menn som jobber innenfor boligbransjen og i forvaltning av hedgefond, mener hun.

Professor Richard Wiseman ved University of Hertfordshire mener også finanskrisen har lagt grunnlaget for en ny romantisk æra i Storbritannia.

- Å bo sammen med noen er billigere enn å bo alene, og derfor er folk blitt mer opptatte av å finne seg en partner, sier professoren til Times.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere