*Nettavisen* Økonomi.

Finanstilsynet med knusende vedtak mot luksusmegler Odd Kalsnes

Finanstilsynet mener luksusmegler Odd Kalsnes (bildet) har foretatt grove og gjentatte brudd på eiendomsmeglerloven. Det skriver Finansavisen onsdag.

Finanstilsynet mener luksusmegler Odd Kalsnes (bildet) har foretatt grove og gjentatte brudd på eiendomsmeglerloven. Det skriver Finansavisen onsdag. Foto: (Øyene)

Eiendomsmegler Kalsnes har ifølge Finanstilsynet drevet egenhandel, skjult investeringer og feilinformert tilsynet.

11.11.15 09:03

Finanstilsynet har avdekket det de mener er grove og gjentatte brudd på eiendomsmeglerloven. Det skriver Finansavisen onsdag.

Tilsynet forbyr ifølge avisen Kalsnes å drive eiendomsmegling, være fagansvarlig og ansvarlig megler.

Vedtaket er anket inn for Finansdepartementet av Kalsnes og har fått oppsettende virkning inntil departementet har ferdigbehandlet anken.

Kalsnes avviser forøvrig tilsynets vedtak og mener det hele er et resultat av at Finanstilsynet ønsker å statuere et eksempel.

Selv mener han at han har hatt en dårlig revisor, og at han har vært utsatt for en bakvaskelseskampanje iscensatt av konkursgjenganger Johnny Halvorsen og eks-samboer Anniken Berg, skriver Finansavisen.

- Vi er sjokkert over Finanstilsynets konklusjoner, som ser ut til å være tuftet på antagelser. Denne saken blir selvfølgelig anket til Finansdepartementet, sier Kalsnes advokat Johan A. Mettevoll til Finansavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.