NA24.no

Finn Aagaard blir kommunikasjonsansvarlig i Norges Idrettsforbund

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) har hentet inn Finn Aagaard (46) som kommunikasjonsansvarlig.

Aagaard har over 20 års erfaring med strategisk og operativt arbeid innen kommunikasjon i Nucleus og Forsvaret.

– En målrettet, tydelig og åpen kommunikasjon i alle deler av organisasjonen, og mot samfunnet for øvrig, blir en viktig forutsetning for å lykkes, og kommunikasjonen skal gå begge veier. Det betyr at vi skal være lydhøre for innspill fra en engasjert idrettsbevegelse, politikere og øvrige samfunnsaktører, sier Aagaard i en pressemelding.

Aagaard kommer fra Geilo, men bor på Nesodden.

– NIF har ansvaret for omfattende oppgaver hvor kommunikasjonsarbeidet blir viktig for å lykkes. Kursen som er satt fremover vil kreve god kommunikasjon fra NIF mot ulike deler av organisasjonen, samt ekstern god dialog med politikere og øvrige samfunnsaktører. Vi føler oss trygge på at vi har funnet riktig person til denne viktige, spennende og utfordrende stillingen, sier generalsekretær i NIF, Karen Kvalevåg.

(©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere