NA24.no

Finsk tillit til Blom

Sist oppdatert:
Fornøyd kunde gir ny ordre til kartteknologiselskapet.

Finske Verkkaokauppa.com har gitt Blom nok en ordre. Elektronikkjeden opplyser at de har gode erfaringer med Bloms navigasjonsløsning 3D PhotoNav, og navigasjonsløsningen sørget for at de økte markedsandelen til ti prosent.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

- Som et resultat av dette har Verkkokauppa.com nå plassert sin andre ordre på 3D Photonav®. Den nye ordren er mer enn tre ganger så stor som den første, heter det i en pressemelding fra Blom.

Størrelsen skal ifølge en e-post fra Cecilie Blaauw i Blom ikke være betydelig.

Ordren er I utgangspunktet ikke av en betydelig størrelse. Det kontrakten viser er at utviklingen for våre produkter er bra og markedsandelen til selskapet i Finland (verkkokauppa.com) har økt etter at de introduserte vår navigasjonsløsning, med blant annet skråbilder.

I forkant av at 3D PhotoNav ble introdusert i navigasjonsløsning i andre halvdel av 2008, så hadde de en markedsandel som lå på mellom seks og syv prosent.

DISKUTÈR HER:Hvor skal Blom videre?

- Da vi introduserte den første leveransen av navigatorer med 3D Photonav® økte markedsandelen vår raskt til 10 prosent, sier konsernsjef Samuli Seppälä i Verkkokauppa.com.

De er også fornøyde hos Blom.

- Med denne siste ordren har Verkkokauppa.com blitt en viktig partner for Bloms navigasjonsstrategi i de nordiske landene, og det er en gjensidig berikende avtale, sier konsernsjef Håkon Jacobsen i Blom.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere