NA24.no

Foto: Reidar Opsal (Bygdebladet)

Fire drept i trafikkulykke

Sist oppdatert:
Fire ungdommer omkom i trafikkulykken i Vestnes kommune. Bare en 18 år gammel gutt overlede.

- Det er bekreftet at fire personer er omkommet. I tillegg er en person som var i samme bil fraktet til Ålesund sykehus. Han er hardt skadd, sier informasjonsrådgiver i Sunnmøre politidistrikt Ann Camilla Bostad til TV 2 Nettavisen.

Trafikkulykken skjedde på Daugstad i Tresfjorden i 14.30-tiden søndag. Personbilen fronkolliderte med en trailer og ble totalt knust i ulykken. Blant de omkomne var det to gutter og to jenter.

Lokalmiljøet i sorg
- Vi driver fortsatt med varsling av pårørende, men har ikke oppnådd kontakt med alle disse ennå. De omkomne er ungdommer, men vi vil på det nåværende tidspunkt ikke si noen nærmere om alderen deres. Men de skal alle være fra samme lokalmiljø, sier Bostad.

Har du tips i saken? Kontakt oss via MMS og SMS på NATIPS til 1984, via mail på vaktsjef@nettavisen.no eller på tlf. 21006010.

Det blir nå opprettet omsorgsgrupper både i Vestnes og Rauma, og det blir også opprettet et pårørendesenter i Mondalen i Rauma kommune.

- Sannsynligvis vil vi åpne en skole slik at pårørende kan samles der, sier Bostad til TV 2 Nettavisen.

Det skal ha vært glatt på veien da ulykken skjedde, men politiet vet foreløpig ikke årsaken til ulykken.

Ansiktsskader
Sykehuset i Ålesund bekrefter at en person er kommet inn til behandling. Det dreier seg om en 18 år gammel gutt med skader i ansiktet.

- Pasienten er nå til undersøkelse og situasjonen er stabil, opplyser anestesidoktor Kristen Rasmussen på ambulansehelikopteret ved sykehuset i en pressemelding.

E136 mellom Vikebukt og Tresfjord er stengt på grunn av ulykken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere