NA24.no

Fire på rad

Oslo Børs ble sendt opp for fjerde dag på rad.

En positiv strøm av makronyheter fra USA satte mot i investorene. Det sørget for at Oslo Børs havnet på plussiden for fjerde dag på rad. Hovedindeksen ble sendt opp 0,67 prosent til 363,25 poeng.

Det nærmer seg en løsning for den greske tragedien. Hellas kom med hvilke budsjettkutt de skal gjennomføre for å redusere det dundrende underskuddet de har på statsbudsjettet. Det ble tatt godt i mot av markedet.

Denne uken dreier mye seg om arbeidsmarkedet i USA. Fredag kommer det som mange betegner som månedens viktigste rapport. Da legger de amerikanske myndighetene frem arbeidsmarkedsundersøkelsen og finansmarkedene er spente på hvordan sysselsettingen og arbeidsledigheten utvikler seg.

Onsdag kom en forsmak på hva som er i vente. Arbeidsmarkedsanalytikerne i ADP kom med sin rapport som viser hvordan sysselsettingen gikk innen privat sektor. Rapporten viser et fall i sysselsettingen på 20.000 i februar. Dette er helt på linje med forventningene til markedet, og er det laveste sysselsettingsfallet på to år.

Les mer hos StockLink iMarkedet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere