NA24.no

Foto: Roald Berit (SCANPIX)

Fire vil erstatte Kokkvold

Sist oppdatert:
Se hvem som vil bli pressegeneral.

Norsk Presseforbunds generalsekretær, Per Edgar Kokkvold, slutter i sin stilling 1. september.

Fredag gikk søknadsfristen ut på stillingen som snart står ledig. Det er i alt fire stykker som har søkt å ta over etter Kokkvold.

Parwana Akhtari er den yngste blant søkerne. Han er 29 år og jobber i dag som finansrådgiver.

Geir Arne Bore er ansvarlig redaktør i Drammens Tidende og er 46 år. Bore har tidligere jobbet som nyhetsredaktør i Dagsavisen. Han har også ledet samfunnsavdelingen i Vårt Land og har til sammen 26 års medieerfaring.

Alf Bjarne Johnsen har også søkt stillingen som Norsk Presseforbunds generalsekretær. Johnsen er i dag politisk journalist i VG og har vært i avisen siden 1983. Han har tidligere vært korrespondent for avisen i Stockholm og New York.

Johnsen har tidligere yrkeserfaring fra Fremover, Mannskapsavisa og Forsvarets Forum. VG-veteranen er 55 år og er den nest eldste av søkerne.

I tillegg har Thorbjørn Johan Gaarder søkt stillingen.

Per Edgar Kokkvold har siden 1996 vært generalsekretær i Norsk Presseforbund. Han har tidligere vært leder for Pressens Faglige Utvalg – PFU.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere