Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

First House bistår Vimpelcom

First House-sjef Per Høiby (i midten) sammen med Bjørn Richard Johansen og Johanna Ellefsen Rostad i First House.
First House-sjef Per Høiby (i midten) sammen med Bjørn Richard Johansen og Johanna Ellefsen Rostad i First House. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)
Det delvis Telenor-eide mobilselskapet Vimpelcom er under etterforskning for korrupsjon i flere land. I Norge har selskapet fått bistand fra PR-byrået First House.

Det melder Dagbladet , som erfarer at First House har jobbet for Vimpelcom siden det ble kjent at selskapet var under internasjonal etterforskning.

– Vi har bistått Vimpelcom med løpende medieovervåking og vurderinger av situasjonen i Norge, noe vi ofte gjør for internasjonale kunder, skriver administrerende direktør Per Høiby i First House i en sms til avisen.

Vimpelcom står midt i en global krise etter det mye omtalte kjøpet av telelisenser i Usbekistan. Direktør for samfunnskontakt i Vimpelcom, Neil Moorhouse, sier til Dagbladet at selskapet samarbeider med PR-selskaper i flere land for å håndtere situasjonen.

– First House har assistert Vimpelcom med pågående rapportering av medieomtale og oppdateringer på utviklingen i Norge på en standard og tradisjonell måte, slik vi gjør i alle markeder, sier Moorhouse.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!