*Nettavisen* Økonomi.

Fjellflørt dumpes av seerne

FLOPP: Programleder Gunhild Dahlberg og hoveddeltagerne, Kevin Skogmo, Harald Fagerhaug og Marte Eilertsen. Foto: Espen Solli

Sjekkes opp av for få og for gamle folk. – Det er ingen skam å snu, sier TV-ekspert.

21.01.15 20:53

Interessen rundt «Fjellflørt» stuper. Én tredjedel av seerne har skrudd av. Fjellflørt faller rett og slett totalt igjennom.

Programmet hadde mandag 219.000, ned fra 307.000 på premieren forrige uke.

Nå må TV 2 lytte til erfarne TV-eksperter.

– TV 2 ønsket nok at konseptet skulle ligge opp mot 400.000 seere, og innerst inne håpet man kanskje på at dette kunne følge opp «Jakten på Kjærligheten». Nå må man nok se til fjellvettreglene, vend i tide – det er ingen skam å snu, sier TV-ekspert Per Christian Strand Teslo i Carat til Nettavisen.

– TV 2 har uttalt at de skal vurdere veien videre for konseptet, og viser med det respekt for været og værmeldingene, fortsetter Teslo.

Seerne er for gamle

Konseptet scorer for dårlig rent seertallmessig, men i tillegg ser vi at langt over halvparten av seerne til konseptet er over 50 år.

– Programmet har rett og slett en svært gammel profil. Det har vist seg vanskelig for kanalene å hamle opp med «Anno» i begynnelsen av året, sier Teslo.

NRK programmet trekker flest seere i tidspunktet og ligger på 667.000 seere,

Har ikke livets rett

I «Fjellflørt» skal tre turglade mennesker få mulighet til å møte en fremtidig venn eller forhåpentligvis en fremtidig kjæreste gjennom tolv programmer.

– Dette programmet har ikke livets rett slik det vises nå, sier TV-ekspert Ruben Solbakk Lisøy i MEC til Nettavisen.

– De kan alltid flytte det eller ta det av, fortsetter han.

TV 2 har fått et tøff start på det nye året. «Mitt dansecrew» hadde premiere fredag kveld. Seertallene for underholdningsserien ble er lavere enn det ekspertene hadde forventet. «Mitt dansecrew» samlet 396.000 seere.

Bedre gikk det ikke med «Bygd, reis deg». Også det programmet gikk langt under forventning med kun 268.000 seere.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag