NA24.no

PUDDERFØRE: Gjør deg klar for vinterferie av den snobbete sorten.
PUDDERFØRE: Gjør deg klar for vinterferie av den snobbete sorten. (Shutterstock)

Fjong til fjells

Sist oppdatert:
Slik får du en vinterferie litt utenom det vanlige.

(LXUS.no) Denne helgen er det klart for landets første vinterferieuke, og for et folkeslag født med ski på bena betyr det storinnrykk i fjellheimen.

Men dersom blå Swix og kakao med snerk ikke er nok for å gi deg den ultimate ferieopplevelsen, gir vi i LXUS-redaksjonen deg nå noen tips som gjør vinterferien ekstra minnerik - og luksuriøs, selvsagt!

Fra det frekkeste skiutstyret til hvordan du slipper heiskø - ta en titt på disse sakene og bli kongen av fjellheimen denne vinteren!

ZAI-SKI: Det er det svært eksklusive skimerket Zai som produserer de 111 parene.

Ski av stein

Carving-ski er blitt allemannseie, og glorete motehus-ski er bare harry. Her er skiene som vil gjøre alle andre grønne av misunnelige, og deg steingod på ski. Gråstein er det nye gullet.

Skreddersydd alpeferie

Om den norske fjellheimen ikke er utfordrende nok for deg, drømmer du kanskje om en tur til Alpene. Men dersom svenske reiseledere får det til å gå kaldt nedover ryggen på deg og du orker ikke tanken på å være din egen ferieplanlegger, kan du nå få noen til å skreddersydd alpeferien for deg. Sjekk her hvordan du får den ultimate alpe-luksusen!

Ingen heiskø

Fjellet er herlig, ski er moro og været er skjønt. Men heiskø? Fysjameg... Løsningen for fjongt fjellfolk med aversjoner mot alle former for kø er imidlertid bare en flytur unna og heter heliskiing. Pudderføre, garantert 30 000 tilbakelagte meter, nok plass og ingen heiskø - dette er ferien for deg som har fått nok av slitne t-krokheiser som stopper bare det blåser frisk bris.

Hyttekos for kjennere

Etter en lang dag i bakken er det tid for innendørs-moro, og hytteklassikeren Monopol går aldri av moten når familie og venner samles rundt stuebordet. Men en ekte luksusslave leker ikke med hus og hoteller i rød og grønn plast! Neida, her skal det være sølv, gull og eksklusive materialer. Så hvis du virkelig vil imponere meglervennene dine på firmahytten i år, tar du med deg dette Monopol-spillet for de med råd til fast eiendom.

God tur til fjells - og husk at det er ingen skam å snu!

Har du et tips til LXUS-redaksjonen? Send det hit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere