(SIDE2): Victoria' Secrets årlige undertøysshow er ikke som andre moteshow. Det inkludereer noen av verdens best betalte modeller og artister, og TV-sendingen sees av rundt 500 millioner mennesker.

Og da holder det ikke med vanlige silkeplagg på modellene. Hvert år designes en såkalt «Fantasy Bra», som er pyntet med juveler og som det tar en hel stab hundretalls timer å få ferdigstilt.

Den første «Fantasy Bra» var å se på catwalken i 2001, men har eksistert siden 1996 - da Claudia Schiffer bar den. Siden har kjente modeller som Gisele Bundchen, Tyra Banks, Heidi Klum, Adriana Lima og Candice Swanepoel hatt æren.

HTML EMBED
embedNAvideo("pAfSTcX-YG8tzTTn7X5Ozg", false)

25 millioner

I år er det den amerikanske modellen Jasmine Tookes (24) som får æren av å bære det dyre undertøyet under Victoria's Secret-showet, som blir holdt i november.

Onsdag lot hun seg knipse sammen med den luksuriøse BH-en hos Victoria's Secrets flagship store i New York, før det var klart for en photoshoot. Årets «Fantasy Bra» har en prislapp på tre millioner dollar, eller 24,7 millioner norske kroner.

BH-en er forgylt i diamanter og smaragder, og designer er Eddie Borgo. Undertøysplagget er dekorert med nesten 9000 edelstener og er på 450 karat, og har fått navnet «Bright Night».

Nylig ble det opplyst hvorfor omstendigheten rundt årets Victoria's Secret showet er blitt hemmeligholdt

Bildeserie

Bildeserie

Tidligere Fantasy Bra-modeller

Den dyreste av «Fantasy Bra» var det Bundchen som bar, i 2005. «Sexy Splendor Fantasy Bra» hadde da en prislapp på 12.5 millioner dollar, og er fortsatt tidenes dyreste undertøy.

Undertøysprodusenten reklamer BHen som «den ultimate julegave» - for ja, de er til salgs.

Men kun «Heavenly "70" Fantasy Bra» fra 2004 og 2012s «Floral Fantasy Bra» har funnet en kjøper. De kostet henholdsvis 10 millioner dollar og 2,5 millioner dollar - den gang.

De som ikke selges i løpet av et år, blir derimot ikke liggende - de plukkes fra hverandre igjen.

LES OGSÅ: Dette var tøft, Alessandra

HTML EMBED
embedNAvideo("fPdycefq3rOuwuYWtcq64Q", false)

Englene

Til enhver tid er det rundt 10 offisielle engler, mens et 40-talls modeller går visnignen.

Tookes har vært en del av den såkalte englestaben i kun ett år, noe People gjorde et poeng av da de nylig intervjuet henne. De spurte hvordan det føles å få æren av å være en av de første på så kort tid til å bære diamantundertøyet:

- Det er helt vilt for meg, fordi jeg ser så opp til modeller som Tyra Banks og Heidi Klim som har gått med «Fantasy Bra», og jeg trodde aldri jeg skulle få en slik sjanse. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, og jeg føler fremdeles ikke at det er sant, sier hun til People.

Showet med diamantundertøyet sendes på TV 5.desember i år.