NA24.no

Flatt i USA

Børsene i New York er avventende i forkant av at handelen kommer i gang.

Aksjefututene i USA ligger an til en blandet start. Mandag endte Dow Jones opp for syvende dag på rad, men det er ikke godt å si hvordan industriindeksen bil utarte seg tirsdag. Rett i forkant av børsåpningen på Wall Street ligger Dow Jones Indicative peker ned 0,07 prosent.

NA24 - din næringslivsavis

Den teknologitunge Nasdaq-futuren er også flat i forkant av at handelen i New York kommer i gang. Det samme er S&P 500-futuren.

Oljemarkedet er avventende i forkant av onsdagens oljelagertall fra de amerikanske myndighetene. Kjøresesongen i USA og det sesongmessige vedlikeholdsprogrammet ved raffineriene gjør at bensinlagrene nå følges ekstra nøye av aktørene i markedet.

I tillegg har ikke den politiske risikopremien i oljeprisen blitt vesentlig svekket etter at de britiske soldatene som var fanget av Iran er blitt løslatt. Ordkrigen mellom USA og Storbritannia på den ene siden og Iran på den andre siden har fått fornyet krutt. Dette ble forsterket av at anrikingen av uran har ført til at Iran har skaffet seg atombrennstoff.

Frontkontraktene på referanseoljen WTI koster 61,38 dollar ved råvarebørsen i New York.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere