Gå til sidens hovedinnhold

Flere får selge iPhone

Nå får Netcom konkurranse om den populære telefonen.

Først var det mobiloperatør NetCom som sikret seg de norske rettighetene til Apples populære iPhone. Nå får de sterk konkurranse.

NA24 - din næringslivsavis

Fredag bekrefter Telenor at selskapet har signert en avtale med Apple om å tilby iPhone 3G i Sverige, Danmark og Norge i løpet av de kommende månedene.

Snart ute
- Vi er selvsagt svært glade for denne avtalen, og har en målsetting om å komme i markedet så fort som mulig, sier Atle Lessum, informasjonssjef i Telenor Norge, til NA24.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

- Det har lenge vært sagt fra vår side at vi ønsker å ha alle de attraktive terminalene tilgjengelig for våre kunder, og dette har vært en sannhet med modifikasjoner en stund. Når vi nå kan tilby iPhone vil det igjen være slik at vi står ved dette.

Lessum vil ikke tidfeste når man kommer i markedet med iPhone.

HTML EMBED

- Vi må nå sette oss ned og lage planer for abonnementer, priser og markedsføring. Folk skal merke at vi begynner å selge iPhone, sier Lessum.

Ikke overrasket
I mai i fjor ble det kjent at Netcom-eieren, det svenske telekonsernet TeliaSonera, skulle selge Apples iPhone i Norden og de baltiske landene.

Netcoms informasjonsdirektør, Øyvind Vederhus, sier til NA24 at han ikke er overrasket over nyheten.

- Selv om dette var en nyhet for oss også i dag, har det ligget i kortene en stund. Vår avtale fra i fjor var aldri formelt eksklusiv, og det er sånn sett ikke overraskende at Telenor kommer på banen, sier Vederhus.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken