NA24.no

Flere forlater advokatkjempe

Steen Iver Steen må se at fire ansatte forlater advokathuset.
Steen Iver Steen må se at fire ansatte forlater advokathuset.
Fire ansatte i Arntzen de Besche starter egen virksomhet.

Christian Fredrik Michelet, Thomas Nordby, Erlend Bakken og Geir Evenshaug slutter alle i advokatfirmaet Arntzen de Besche.

- Det er fire dyktige advokater som nå går videre. Vi skulle gjerne hatt dem her hos oss, men ingen er uerstattelige, heller ikke i advokatbransjen. Hos oss er det 180 medarbeidere som hver dag leverer rådgivning, andre juridiske tjenester og service av høyeste kvalitet til kundene våre. Det fortsetter vi med, sier managing partner Sven Iver Steen.
De forlater Arntzen de Besche for å starte et eget advokatfirma med særlig fokus på olje og offshore.

- Slike avganger er noe vi må regne med i vår bransje og i et firma av vår størrelse. Det lever vi fint med. Vi vil takke dem for innsatsen i Arntzen de Besche og ønsker dem lykke til videre, sier Steen, som opplyser at tidspunktet for uttreden ikke er fastsatt ennå.

- Arntzen de Besche har alltid vært ledende innen olje, offshore og energi. Det skal vi fortsette å være. Vi har mange spennende klienter og et sterkt team av 30 advokater med bred nasjonal og internasjonal industrierfaring som har bidratt til vår unike markedsposisjon og som vi skal satse på fremover, sier Dag Erlend Henriksen, partner og leder av olje-, offshore og energiteamet i Arntzen de Besche.

Arntzen de Besche består av 180 medarbeidere, hvorav 54 partnere ved firmaets kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Arntzen de Besche bistår norske og internasjonale bedrifter, børsnoterte selskap og offentlige myndigheter.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere