NA24.no

Flere har gått i luksusfellen

Luksusfellens eksperter fra venstre: Hallgeir Kvadsheim, Elin Ørjasæter og Christian Vennerød besøker folk som er nedtynget i kredittkortgjeld.
Luksusfellens eksperter fra venstre: Hallgeir Kvadsheim, Elin Ørjasæter og Christian Vennerød besøker folk som er nedtynget i kredittkortgjeld. Foto: TV3
Klare for sjette sesong.

Seersuksessen Luksusfellen er tilbake i sin sjette sesong, tøffere og mer konfronterende enn noensinne. Luksusfellens eksperter Hallgeir Kvadsheim, Elin Ørjasæter og Christian Vennerød besøker folk som er nedtynget i kredittkortgjeld og som har sluttet å betale regninger. Ekspertene bidrar med en real oppvekker og gode råd for å komme seg ut av uføret,melder TV3 i en melding.

Les også: De verste luksusfellene

Faktisk alder og økonomisk alder henger ikke alltid sammen. Denne sesongen treffer vi flere voksne mennesker som ikke tar ansvar for å betale regninger , og som har et forbruk som ikke henger sammen med inntekten. Vi får se at et bikinikjøp førte til at et hus ble pansatt, èn står i fare for å bli kastet ut av leiligheten sin, èn skåler i champagne mens gjelden bare øker og en annen har milliongjeld til tross for ingen verdier. Felles for alle er overforbruk, bruk av penger de ikke har og at de lar være å betale regninger,står det i meldingen.

Les også: Ørjasæter angrer på intervju

Sjette sesong
Luksusfellen fortsetter i sin sjette sesong med å hjelpe nordmenn med skakkjørt økonomi. Eksperter denne sesongen er Hallgeir Kvadsheim, Elin Ørjasæter og Christian Vennerød. Å gå i luksusfellen er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Når pengene blir brukt på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. Ekspertene bidrar med rådgivning innen budsjett og sparing, samt forhandlinger med banker og inkassobyråer. Deres misjon er å lære bort god forbrukeratferd til nordmenn over hele landet.

Les også: Skuespill i Luksusfellen

Hallgeir Kvadsheim er siviløkonom og Dagbladets økonomiekspert. Elin Ørjasæter er kommentator i økonomiavisen E24 med bakgrunn fra fagforeningsvirksomhet og erfaring som hodejeger i arbeidslivet. Christian Vennerød er siviløkonom og tidligere redaktør av magasinet Dine Penger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere