Flere SAS-avlysinger

Ansatte i SAS streiker og flere ruter mellom Oslo og København er avlyst.

24.04.07 22:57

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

SAS Danmark melder at 62 ruter er avlyst og det er ventet at flere vil bli avlyst i morgen, ifølge Ritzau. Flere av disse er med SAS Danmark mellom København og Oslo. Hvilke som er berørt kan du se her.

NA24 - din næringslivsavis

- Dette gjelder ikke passasjerer på SAS Braathens, men de som har billetter med SAS Danmark. Jeg kan ikke se at det har vært noen forsinkelser den siste tiden, sier kommunikasjonsdirektør i SAS Braathens Cathrine Foss Stene rundt klokken 16 til NA24.

Kunder med billetter til de avlyste rutene kan velge å få disse refundert.

Flere innstillinger
På Oslo Lufthavn er alt som normalt.

- Vi har vel tre avganger og to ankomster som er innstilt. Jeg sitter her med bilde over terminalen og her er det helt rolig, sier Jo Kobro informasjonssjef ved Oslo Lufthavn AS til NA24.

Arbeidsnedleggelsen kommer som en følge av at de kabinansatte hos SAS Danmark, CAU, ikke er fornøyde med et nytt avtaleforslag.

Senket aksjen
- Selv om det er forliksmannens forslag som nå er til avstemning så har CAU rettet henvendelse til SAS-ledelsen for å få ommøblert rammen, slik at noe blir byttet med noe annet. Det tok man først så sent som mandag en samtale om og den følte vi sånn sett at vi var midt inne i, sier flyselskapets pressesjef Jens Langergaard til Ritzau.

Streiken som startet rundt klokken 14 kan fort komme til å koste SAS flere millioner kroner, noe markedet har reagert på. Selskapet var opp med 3,2 prosent, men endte ned over en prosent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag