NA24.no

Foto: Ingvill Eriksen

Flere velger Synnøve Finden

Sist oppdatert:
Matprodusenten Synnøve Finden er et lyspunkt i mørke blant børsselskapene

Mens børsselskapene bader elendighet, leverer matprodusenten Synnøve Finden meget gode tall.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) ble på 20,1 millioner kroner i fjerde kvartal, noe som var en økning på solide 24 prosent. Omsetningen i kvartalet var på hele 219,5 millioner kroner, noe som var opp 20,3 millioner kroner fra samme kvartal året før.

- Resultatfremgangen gir oss både inspirasjon og gode økonomiske forutsetninger for fortsatt sterk satsing på innovasjon og produktutvikling, til glede for våre kunder og forbrukerne, skriver adm. direktør Thorbjørn Graarud i kvartalsmeldingen.

Resultatet før skatt var på 10,8 millioner kroner for fjerde kvartal. Dette var opp fra 8,5 millioner kroner i fjerde kvartal 2007.

- Likviditetsreserven, bestående av egne midler og ubenyttede trekkrettigheter, har økt betydelig gjennom året, og utgjorde ved siste årsskiftet drøyt 190 millioner kroner. Dette, sammen med god lønnsomhet og en sterk balanse, gir oss handlefrihet i forhold til produktutvikling og innovasjon, men også i forhold til eventuelle strategiske grep, skriver Graarud i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere