NA24.no

- Utviklingen i finansmarkedet styrker bokens aktualitet, tror forfatter Aslak Berge.
- Utviklingen i finansmarkedet styrker bokens aktualitet, tror forfatter Aslak Berge. Foto: Octavian Forlag

Flere vil lese finanskritikk

Førsteopplaget var på 2.000 - nå trykkes et nytt firesifret opplag.

Den kontroversielle innsideboken fra Aker Brygge, «En bryggesjauers bekjennelser», trykkes i nytt opplag. – Utviklingen i finansmarkedet styrker bokens aktualitet, tror forfatter Aslak Berge.

FØLG NA24 NETTAVISEN PÅ FACEBOOK

Kritisk til bransjen
«En bryggesjauers bekjennelser» ble gitt ut i fjor høst, og fikk omfattende omtale i finanspressen. Etter å ha jobbet i fire år som aksjeanalytiker i meglerhuset First Securities, forteller Berge om sine inntrykk fra denne posisjonen. Med en kritisk penn beskriver han et konkurranseorientert og navlebeskuende shoppingmiljø hvor alt kan kjøpes: Venner, integritet og sannhet.

- Det er vel første gang en tidligere ansatt i et meglerhus på Aker Brygge har gitt ut en dokumentarbok som forteller om det indre liv i finansmiljøet. Det er tydelig at dette har truffet en nerve i markedet, sier forfatter Aslak Berge i en kommentar.

Pocket opplag
Mens første opplag av «En bryggesjauers bekjennelser» ble trykket i hardcover, kommer andre opplag i pocket-format. Den store majoriteten av bøkene er omsatt på nett – enten via nettbokhandlere eller direkte fra forlaget. Kun en brøkdel av boksalget av gått gjennom tradisjonelle bokhandlere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere