NA24.no

Flyr ut av Norwegian

Foto: Norwegian
Sist oppdatert:
Nestleder i Norwegians styre, Erik G. Braathen, har besluttet å fratre.

Det er endringer i Norwegians styre. Nestleder i Norwegians styre, Erik G. Braathen, trekker seg.

- For meg er dette en vemodig, men riktig beslutning. Jeg har vært med på syv fantastiske år i selskapet og Norwegians posisjon og resultater er imponerende. Jeg er overbevist om at Norwegians vekst og utvikling vil fortsette. Det er likevel ikke grunn for å legge skjul på at mitt mangeårige engasjement har kostet mye tid. Jeg er sikker på at styret vil fortsette det gode arbeidet som er gjort frem til nå, skriver Erik G. Braathen i en melding.

Braatthen får gode skussmål av styreleder i flyselskapet

- Erik G. Braathen har gjort en stor innsats i Norwegians styre gjennom syv år. Han har lagt ned et betydelig arbeid og vært med på å skape store verdier. Med så sterk aktivitet og utvikling i selskapet har det vært meget arbeidskrevende og tidkrevende år i Norwegians styre. Jeg har derfor full forståelse for at Erik G. Braathen nå ønsker å frigjøre tid til andre gjøremål, men beklager at han vil fratre, skriver styreleder Bjørn H. Kise i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere