NA24.no

Flytoget suser videre

USUNT: Mange av Flytogets ansatte sitter stille hele dagen. I tillegg spiser de ofte usunn mat noe som gjør dem trøtte og slappe.
USUNT: Mange av Flytogets ansatte sitter stille hele dagen. I tillegg spiser de ofte usunn mat noe som gjør dem trøtte og slappe. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Både rekordresultat og passasjerrekord i første halvår.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Skyhøye billettpriser skremmer ikke folk fra å ta flytoget til Gardermoen.

NA24 - din næringslivsavis

I løpet av årets seks første måneder tok 2,67 millioner mennesker toget, noe som er en økning på 9,2 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Flytoget oppnådde dermed et resultat på 107 millioner kroner, som er en økning på 31 prosent i forhold til første halvår 2006.

96 prosent av flytogene kom frem i henhold til rutetiden, noe som i pressemeldingen ble bemerket som en vikitig faktor for den sterke markedsveksten.

- I kombinasjon med stram kostnadsstyring har dette resultert i det høyeste halvårsresultat vi har oppnådd, sier en fornøyd administrerende direktør i Flytoget Thomas Havnegjerde

Med passasjerrekorden følger også behovet for økt setekapasitet. I fjor ble det derfor besluttet å kjøpe inn 16 nye vogner.

- I tillegg skal dagens billett- og betalingssystem byttes ut, så de gode resultatene i selskapet kommer derfor godt med, sier Thomas Havnegjerde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere