NA24.no

Fokus forskjellsbehandler

Direktør fikk ja, pølsemaker fikk nei.

Etter investeringen i eiendomsfondet Aberdeen Norge II ble halvert i verdi, klaget konsernsjefen i legemiddelfirmaet H. Lundbeck, Stig E. Paulsen, til Fokus Bank for dårlig rådgivning.

NA24 - din næringslivsavis

Paulsen truet med å bytte bank, og da svarte Fokus Bank med å gi ham kompensasjon. Dette står i sterk kontrast til pølsemaker Erik Michelsen og hans familie som har investert fem millioner i samme fond og også har opplevd en halvering av investeringen. Men her har det ikke vært noen kompensasjon å hente.

Jeg har fått en god kompensasjon, men det er et kundeforhold mellom meg og banken, sier Paulsen, ifølge Dagens Næringsliv.

Fokus Bank vil ikke være med på at de har gitt Paulsen kompensasjon. Ifølge avisen sier kommunikasjonsdirektør Bjørn Langli at banken «ikke på noe tidspunkt har tilbudt eller inngått en avtale om erstatning eller økonomisk kompensasjon med bakgrunn i investeringer i et produkt».

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere