*Nettavisen* Økonomi.

For full for Thailand-flyet

Så full var mannen at han måtte hentes av politiet og fraktes bort fra Flesland flyplass. For med flyet til Thailand fikk han ikke være.

15.03.06 10:25

Mannen gledet seg nok til å våkne opp i Thailand etter den 14 timer lange flyturen som skulle starte fra Flesland lufthavn tidlig onsdag morgen. I stedet vil han senere i dag våkne opp i den ikke like eksotiske kjelleren på Bergen sentrum politistasjon.

Han skulle, sammen med 400 passasjerer, til Thailand med My Travel. Men mannskapet om bord på den store Airbus-maskinen ville ikke ha ham med på den lange flyturen. Begrunnelsen var at han var altfor full.

- Klokken 06.30 ble vi tilkalt for å hente en beruset person, forteller operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

- Hvor full må man være for å ikke komme med på et fly?

- Tja, si det. Det er opp til mannskapet i flyet, som forløpende må vurdere sikkerheten. Mannen ble ansett for å være så full at han ikke kunne være med. Han ble kjørt til legevakten for sjekk og vil antagelig få sove ut rusen i glattcellen vår, sier Andersen.

Hos Widerøe, som er handlingagent for My Travel på Flesland, ønsker man ikke å kommentere episoden på grunn av personvernet.

Den fulle mannen ble fraktet til legevakten og deretter til Haukeland sykehus, uvisst av hvilken grunn. Trolig vil han få en bot for ordensforstyrrelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.