NA24.no

Forhandler om kontantbud på Mamut

Sist oppdatert:
Forhandlingene om et oppkjøp av Mamut er snart avklart.

IT-selskapet Mamut er i sluttforhandlinger med potensielle kjøpere, og diskusjonene pågår fortsatt. De venter at de strategiske prosessene vil snart avsluttes, og at en avklaring i mars. Diskusjonene skjer med partene som har vist interesse og forhandlingene går på å få et kontantbud på aksjene i Mamut.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

I fjerde kvartal fikk selskapet et underskudd før skatt på 4,8 millioner kroner mot et underskudd på 1,7 millioner kroner i samme kvartal året før. Driftsresultatet ble på 0,4 millioner kroner mot 1 millioner kroner i fjerde kvartal 2007.

VINN 10.000 KRONER:TJEN PENGER PÅ DINE AKSJETIPS

Før avskrivninger ble drifteresultatet (EBITDA) på 14,5 millioner kroner og det representerer en oppgang fra 12,1 millioner kroner i tilsvarende periode i 2007. Driftsinntektene økte til 13,4 millioner kroner fra 122,6 millioner kroner i fjerde kvartal året før.

- Mamut er godt posisjonert for videre vekst og forbedret resultat i alle markeder. Selskapet opprettholder sitt fokus på å etablere og forsterke strategiske samarbeid med internasjonale partnere i ulike markeder for å øke distribusjonen av Mamuts produkter og tjenester. Selskapet ser et betydelig vekstpotensial som følge av lanseringen av Mamut One kombinert med eksisterende kundebaser hos oppkjøpte enheter, skriver Mamut i sin resultatpresentasjon.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere