NA24.no

Forlater First House

Jan-Erik Larsen var en av de syv opprinnelige partnerne i First House.
Jan-Erik Larsen var en av de syv opprinnelige partnerne i First House. Foto: First House
Sist oppdatert:
Medstifter og partner Jan-Erik Larsen kommunikasjonsbyrået First House etter fire og et halvt år.

Jan-Erik Larsen har sin siste dag i First House i slutten av mars skriver Dagens Næringsliv tirsdag kveld.

– En viktig faktor i beslutningen har vært at jeg ønsker å kunne mene noe og ytre meg i det offentlige rom igjen, uten å bli tillagt motiver eller baktanker jeg ikke har, sier Larsen til DN.

Larsen var med å etablere byrået etter å ha gått av som statssekretær ved Statsministerens kontor i Jens Stoltenbergs andre regjering, men han avkrefter at han har planer om å gi en karriere i partipolitikk et nytt forsøk.

Han vil nå jobbe for hjembyen Kristiansund og omegn, men sier til DN at han ikke har tenkt til å gi helt slipp på rådgivning mot najsonale aktører.

- Jeg har ikke en konkret stilling å gå til, men håper at noen kan ha bruk for en person med min kompetanse, bakgrunn og erfaring. Jeg vet at byen min og regionen min står overfor store utfordringer i årene som kommer, sier Larsen til DN.

Larsen har tidligere blant annet jobbet som journalist og sjefsredaktør i Dagbladet og  vært både administrerende direktør og sjefsredaktør i avisen Tidens Krav i Kristiansund.

Larsen er den andre av de opprinnelige partnerne som forlater First House, før han var det Per Bjørkum.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere