NA24.no

Jan-Erik Larsen var en av de syv opprinnelige partnerne i First House.
Jan-Erik Larsen var en av de syv opprinnelige partnerne i First House. Foto: First House

Forlater First House

Sist oppdatert:
Medstifter og partner Jan-Erik Larsen kommunikasjonsbyrået First House etter fire og et halvt år.

Jan-Erik Larsen har sin siste dag i First House i slutten av mars skriver Dagens Næringsliv tirsdag kveld.

– En viktig faktor i beslutningen har vært at jeg ønsker å kunne mene noe og ytre meg i det offentlige rom igjen, uten å bli tillagt motiver eller baktanker jeg ikke har, sier Larsen til DN.

Larsen var med å etablere byrået etter å ha gått av som statssekretær ved Statsministerens kontor i Jens Stoltenbergs andre regjering, men han avkrefter at han har planer om å gi en karriere i partipolitikk et nytt forsøk.

Han vil nå jobbe for hjembyen Kristiansund og omegn, men sier til DN at han ikke har tenkt til å gi helt slipp på rådgivning mot najsonale aktører.

- Jeg har ikke en konkret stilling å gå til, men håper at noen kan ha bruk for en person med min kompetanse, bakgrunn og erfaring. Jeg vet at byen min og regionen min står overfor store utfordringer i årene som kommer, sier Larsen til DN.

Larsen har tidligere blant annet jobbet som journalist og sjefsredaktør i Dagbladet og  vært både administrerende direktør og sjefsredaktør i avisen Tidens Krav i Kristiansund.

Larsen er den andre av de opprinnelige partnerne som forlater First House, før han var det Per Bjørkum.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere