NA24.no

Forsinkelser for GGS

Sist oppdatert:
Det seismiske selskapet møter på problemer som fører til utsettelser.

GGS melder om forsinkelser i forbindelse med sjøsettingen av GGS Atlantic. Opprinnelig var det planlagt at det seismiske skipet skulle tas i bruk 15. desember, men på grunn av forsinkelser av er det nå utsatt til første uken i 2007. Etter dette vil fartøyet bli brukt til planlagte seismiske undersøkelser i Vest-Florida.

NA24 - din næringslivsavis

Videre må GGS melde om at Multi-Client undersøkelsene som ble meldt 28. august også blir utsatt. Oppstart var planlagt i fjerde kvartal, men er nå blitt utsatt til første kvartal 2007. Forsinkelser i forbindelse tilgjengeligheten for fartøyet Odin Explorer får skylden for denne utsettelsen.

Konsekvensene for de to forsinkelsene er at over 20 millioner kroner i inntekter som var budsjettet fra fjerde kvartal 2006 kommer nå først i første kvartal 2007. Forsinkelsene for GGS Atlantic gjør at kostnadene i fjerde kvartal øker på grunn av bareboat-avtalen for skipet.

Ytterligere salg av selskapets Iran-data er ventet å bli knyttet til den forestående lisensrunden i Iran. Vilkårene er ventet å bli kjent i begynnelsen av februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere