NA24.no

Fortsetter oppturen?

NA24 går igjennom denne ukens viktigste hendelser for investorene på Oslo Børs

Norske investorer har lagt bak nok en måned med en knallsterk utvikling på børskursene. En svekkelse av oljeprisen i løpet av måneden, klarte ikke å få frem frykt for høyden. Denne uken er starten på rapporteringssesongen på Oslo Børs. I USA er resultatsesongen allerede på hell, men noen av de store media- og dagligvaregigantene er ute med tall. Les om rapporteringssesongen i USA her.

For norske investorer blir det en forsiktig start med kvartalsrapport kun fra et selskap på mandag. Det er til gjengjeld et av børsens tungvektere, RCL. Tallene vil komme en halv time før børsslutt i Oslo, og vil derfor rettes mot det amerikanske investormarkedet.

På tirsdag er Subsea 7, Powel, Ability Group og Software Innovation ute med tall. I USA er teknologigiganten Cisco ute med kvartalstall.

Mer fart blir det på onsdag, hvor IT-selskapene Apptix og Birdstep legger frem kvartalsrapporter. DnB Nor Markets har allerede vært ute å spådd gode tall fra sistnevnte, etter lengre tid i sørpen. En annen IT-yndling, Fast, er også ute med tall onsdag. Ellers kommer pengemaskinen Acta med tall, og her venter investorene nok et knallkvartal. Tungvekterne Norske Skog, Hafslund og Wilhelmsen er også ute med sin kvartalsrapport onsdag.

Solvang og Sevan er også blant dem som kommer med tall onsdagen. Ellers er det fokus mot en ny AKU-undersøkelse for november som offentliggjøres kl. 10. Ny lønnsstatistikk vil også være i fokus.

På torsdag er investorøynene særlig rettet mot Tandberg Television og TGS på Oslo Børs. I tillegg til dette leverer SAS og Otrum kvartalstall.

Uken rundes av med rapportering av Yara kl. 0830 fredag. I IT-sektoren kommer også Telecomputing og Telio med kvartalstall. Også Kitron og Spits leverer kvartalsrapporter fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere