NA24.no

Fotball for alle pengene

TV 2 har flere folk i Fotball-EM enn sine svenske konkurrenter.

Norsk TV 2 har større fast bemanning i fotball-EM enn svensk TV 4, forteller fagbladet Journalisten..

VM og EM i fotball er store begivenheter for ftv-kanalene, med hengivende fans er det viktig å være til stede og melke mesterskapene for alt de er verdt. Da gjør det ingenting om landslaget ikke er kvalifisert.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

TV 2 vil sende til sammen 32 kamper fra EM i Sveits og Østerrike. 19 av disse skal gå på hovedkanalen TV 2, mens de resterende 13 vil gå på betalkanalen TV 2 Sport. Slikt krever bemanning.

I alt 25 medarbeidere fra den norske kringkasteren vil være i sving på stedetunder mesterskapet. Rundt 20 av disse blir faste, mens de resterende vil være til stede under kortere perioder.

Til sammenligning stiller TV 2s svenske søsterkringkaster TV 4 med 15 medarbeidere som skal være fast på på stedet.

I TV 2s to hovedkvarter i Oslo og Bergen vurderes det hvor kringkasteren skal kutte 150 millioner kroner for å møte fremtiden mer trimmet enn selskapet fremstår i dag.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Sportssjef Bjørn Taalesen i TV 2 finner det lite merkelig at TV 2 sender en såpass stor bemanning til å dekke mesterskapet mens kringkasteren er inne i et kostnadsprogram.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere